NJEMAČKA HITNO TRAŽI RADNIKE: POSAO SE DOBIJA ODMAH, PLATA 3400 EURA, A SVE IDE PREKO UGOVORA

Njemačka je država koja pruža mnoge prilike, pa nije čudno što je dosta ljudi tamo sredilo sebi život. U našoj državi, nažalost, stanje nije najbolje. Ne možete lako pronaći posao jer oni sa štelama upadaju na pozicije.
Penzije i plate su male, uvijek kasne, a o zdravstvu da ne govorimo. Ništa nije uređeno, kao stara osoba, niste zaštićeni. Nemate njegu, iako vam je potrebna. Njemačka je drugačija. Tamo je sve sređenije, imate više prilike. Možda su troškovi i tamo veliki, ali imate redovno platu. Zdravstvena njega vam je pružena, imate dosta prilika da se ostvarite.

Ovdje ćemo vam navesti još jednu poslovnu priliku koja se pruža, a za koju su mnogi zainteresovani. Majstori metalnih struka imaju prilika za posao u Njemačkoj. Zavarivači će zarađivati 17 do 19 eura po satu, pa će mjesečno zarađivati 3400 i 3800 eura.
Uz tu platu će imati obezbjeđen stan i zdravstveno osiguranje. Kako god, tamo je bolje raditi taj posao, nego ovdje. Vjerovatno ste imali prilike čuti kako se mnogi na Balkanu žale na uslove rada.

Tako da je u Njemačkoj bolje raditi. Uslovi su bolji, kao i odnos prema radnicima. Nijemci uvijek traže radnike, ne samo za ovaj posao, već u zavisnosti od vaših kvalifikacija, što se i očekuje.
Izvor: Megaportal.info

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*