SVI SU ZABORAVILI NA KĆERKU PRINCEZE DAJANE: SADA JE ODRASLA, RADI KAO UČITELJICA I OVAKO IZGLEDA…

Princeza Dajana je bila divna osoba. Pomagala je bolesnim, siromašnima i obilazila razne države koje su pretrpjele određene gubitke, pa i našu. Nije ni čudno što su je svi voljeli. Nije se bojala ni kontakta sa oboljelima od HIV-a, čak je i dijete oboljelo od HIV-a držala u naručju.
To ne bi uradio svako, a znamo kako bogataši često znaju biti sebični i nije im na kraj pameti da urade nešto takvo. Život princeze Dajane nije bio baš lijep jer ju je princ Čarls varao sa Camilom, koju će i oženiti poslije njene smrti.

Kada se Dajana razvodila, upoznaje Arapa koji joj se dopadne, to se ne svidi kraljevskoj porodici i njih dvoje stradaju u saobraćajnoj nesreći za koju svi sumnjaju da je namještena od strane kraljevske porodice.

Svi imaju lijepo sjećanje na princezu Dajanu. Tako i ova žena koju je kao djevojčicu princeza Dajana držala u krilu i nazvala svojoj kćerkom. Dajana je boravila u Indiji i upoznala je tu djevojčicu po imenu Avanti.

Rekla je kako nema kćerku i da će Avanti biti njena kćerka. Čule su se često, pomagala joj je. Avanti je sada učiteljica, a daje i časove plesa. Zahvalna je princezi Dajani što se onako ophodila prema njoj.
Izvor: Megaportal.info

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*