Brata i sestru rastavili po rođenju i usvojile ih različite porodice: Pogledajte dirljiv trenutak kada su se sreli 18 godina kasnije!

U prošlosti kada nisu ni postojale društvene mreže, bilo je mnogo teže pronaći izgubljenu rodbinu. I sada je to teško, ali zahvaljujući dijeljenju obvaja lako one mogu da se prošire po cijelom svijetu.

Ovaj brat i sestra su rastavljeni kada su bili bebe. Često čujemo kako su i neke druge osobe izgubile svoje najmiliji i da pokušavaju da ih pronađu, ali sve je to bezuspješno.

Obradujemo se kada vidimo da su se rastavljene osobe uspjele pronaći poslije mnogo godina. Ova sestra i brat imali isti taj problem, jer su godinama bili rastavljeni.

Od kako su bili mali oni su rastavljeni, znali su da imaju brata ili sestru i kako se zove, a gdje se sada nalaze i kako izgledaju to nisu znali.

Luk i Šovni su bili zajedno do četvrte godine, ali tada su ih usvojile različite porodice. Njihovo djetinjstvo bilo je divno u tim porodicama i napokon su imali priliku da imaju život kao i druga djeca.

Kada je proslavio osamnaesti rođendan, Luk je imao želju da pronađe svoju sestru. Znao je da to neće biti nimalo lako , ali nije želio da odustane. Počeo je sa istragom da bi ubrzo pronašao jednu Šovni koja živi u Las Vegasu.

Već poslije prvog razgovora shvatili su da su oni brat i sestra.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*