“Imam 19, a sestra 16 godina i roditelji su nam razvedeni već 5 godina”

“Imam 19, a sestra 16 godina i roditelji su nam razvedeni već 5 godina.

Prije par dana mama je pozvala tatu na ručak jer ga nismo dugo vidjele. Ponio je snimke kada smo mi bile male, a tu je bio i snimak sa njihovog vjenčanja.
Odjednom, oboje su pustili suzu, a tata je iz dzepa  izvadio kutijicu sa prstenom koji mu je mama vratila kada su se rastali ,uvije ga je nosio sa sobom jer je istinski volio mamu i vjerovatno se potajno nadao da ce se uspjeti pomiriti sa njom   i zaprosio mamu, opet.Ja i sestra smo u glas zavikali mama reci da , tako da ona nije mogla odbiti tatu i pomirili su se .

A njihov razvod se desio tako sto je mamina drugarica stalo dolazila kod nas i pricala mami kako vida tatu sa drugim zenama , cak je jednom slikala tatu sa njegovom kolegicom u trenutku kada je ulazila u tatin auto , naravno izmedu njih nije bilo nista tata je samo povezao jer mu je bilo usput ,da bi mamina drugarica dodala i to da ih je vidila kako se ljube sto je na kraju dovelo do razvoda mojih roditelja.

A kada su se rastali  mamina drugarica je pisala  tati da izadu zajedno da se zabave sto je tata odbio,tako da se ispostavilo da je to ona sve izmislila jer joj se tata svidao.

Sreca istina uvijek izade na vidjelo

Evo, sve je još ljepše nego prije!  Tata i mama I dalje se vole više od života!”

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*