ANA IVANOVIĆ NE ŽELI OBJAVITI SLIKE SVOJIH SINOVA IZ SAMO JEDNOG RAZLOGA. Niko Neće Vidjeti Njeno Drugo Djete: A EVO ZAŠTO

Ana Ivanović nakon prvog porođaja 17 marta 2018. godine rijetko se pojavljivala u medijima i još ređe pričala o suprugu i prvom sinu Luki. Tradiciju čuvanja porodične intime nastaviće i nakon drugog sina.

 

Ana Ivanović danas je objavila na Instagramu da su ona i njen suprug Bastijan Švajnštajger postali roditelji po drugi put i da su dobili drugog sina.

Oni koji nisu znali ili koji su zaboravili da je proslavljena teniserka trudna na fotografiji koja je objavljena prije četiri dana nisu ni mogli da primijete stomak, iako se Ana pripremala za porođaj.

Ana Ivanović se na veoma miran i dostojanstven način ophodila na društvenim mrežama prema drugoj trudnoći. Naime, nakon što je dobila sina Luku izbjegavala je medije i paparace, pa fotografije sina prvjenca se nisu pojavljivale u javnosti. Ana nije čak ni željela da se za magazine, svjetske ili domaće, fotografiše zajedno sa suprugom i sinom za naslovnicu.

Na Instagramu je objavljivala fotografije zajedno sa sinom, ali svaki put bi stavila plavo srce preko njegovog lica. Ana je na sve moguće načine zaštitila privatnost svog djeteta i svoje porodice.

 

S obzirom na to da je dosadašnja praksa bila porodični život daleko od medija i naslovnih strana, sasvim je izvesno da ni ovaj put neće fotografisati drugog sina, niti se slikati za naslove strane. Ani je na kraju krajeva najbitnija njena porodica, a ne njihova slika u medijima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*