Bila je prva žena u historiji koja je rodila osmorke: Pogledajte kako danas izgledaju

Sjećate li se majke koja je rodila osmorke 2009. godine? Ona je prije osmorki imala još šestoro djece koja su živjela sa njom. Pogledajte šta se sa njima danas dešava i kako napreduju.

Natali Sulman je 2009. godine rodila osmorke, što je bila šokantna vijest za Ameriku jer se to prije toga dogodilo samo jednom. Sve bebe su rođene žive. Natalin ljekar, dr. Kamrava, usadio je 12 embriona u njenu matericu, zbog čega je kasnije i izgubio licencu. Uglavnom se presađuje 2-3 embriona.

U to vrijeme Natali, koja je bila razvedena, imala je šestoro djece koja su živjela sa njom. Imena njenih osmorki su: Noa, Malija, Isaja, Narija, Džona, Makai, Džosaja i Džeremaja. Natali je rešila da se bori za svojih 14-oro mališana. Planirala je da se vrati u školu i sama finansijski obezbedi svoju decu, bez pomoći javnosti.

“Znam da ću moći sve da im priuštim kada završim školu. Ukoliko bih samo sjedela i gledala televiziju, ne radeći ništa da obezbjedim bolju budućnost svojoj djeci, smatrala bih to sebičnim.” – objasnila je ona.

Natali se nekoliko puta pojavljivala u javnosti kako bi ostvarila finansijsku dobit, a potpisala je i ugovor o sopstvenom rijaliti šou. Nažalost, emisija nikada nije snimljena. Morate priznati da je prelijepo gledati ove osmorke kako rastu pred vašim očima!

novi.ba

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*