DANAS JE POSEBAN DATUM, DATUM OGLEDALA: 03.03.23

Na ovaj dan, Svemir će mnogo jasnije “čuti” naše misli. Ako imate ciljeve, namjere, želje, onda će ih Svemir sigurno čuti i dati vam priliku da ono što želite pretočite u stvarnost, piše Atma.hr.

Ukupno postoji dvanaest zrcalnih datuma u 2023. godini, a 3. ožujka/marta je treći zrcalni datum u nizu. U svakom mjesecu postoji dan u kojem jedan broj vlada svijetom i daje nam snagu, sreću i nove prilike. Ovaj put će to biti broj 3.

Broj tri povezan je s manifestacijom, pozitivnošću, izražavanjem, maštom, kreativnošću, optimizmom, entuzijazmom, izražajnošću, šarmom, humorom, zabavom, privlačnošću, prijateljstvom.

Jačanje veze sa središtem obilja svemira

Na ovaj dan, Svemir će mnogo jasnije “čuti” naše misli. Ako imate ciljeve, namjere, želje, onda će ih svemir sigurno čuti i dati vam priliku da ono što želite pretočite u stvarnost.

Ako o nečemu dugo sanjate, razmišljate o velikoj životnoj promjeni, nemojte se bojati zamoliti višu silu da vam pomogne u ostvarenju tog sna. Ovo je sjajan dan za molitvu, želje i postavljanje novih ciljeva za budućnost.

Uz pomoć Univerzuma vaše želje će se ostvariti.

Pomoć u spoznaji istine

Broj 3 je povezan i s donošenjem ispravnih odluka. Ako ste zbunjeni i ne znate što dalje, ovaj brojčani niz će vam pomoći u tome. Govori vam da ukoliko ne možete donijeti odluku ili se osjećate zbunjeni, da pozovete vaše anđele da vam pomognu u tome. I oni će to učiniti.

Ovaj broj će vam otvoriti nova vrata i pomoći vam da shvatite u kojem smjeru trebate krenuti dalje u životu.

Ako imate želju, na ovaj dan moći možete napraviti dugoročno planiranje.

Izražavanje sebe

Brojčani niz 3-3 podsjeća da vas duhovni vodiči vode na vašem putu i potiču vas da pronađete svoju unutarnju snagu i hrabrost da nastavite putem koji vas vodi prema vašoj istini.

Kada govorite svoju istinu izražavate svoje autentično ja. Svemir vas vodi da koristite svoj glas da izrazite svoje emocije ili da svoje osjećaje pretočite u osnaživanje riječi koje su u skladu s vašom dušom.

Ovaj niz je također podsjetnik iz svemira da odvojite vrijeme da nahranite svoju dušu živeći svoj život na razigran način, jer je to važan dio vašeg iskustva.

Otpuštanje prošlosti

Ako se bavite problemima iz svoje prošlosti, ovaj dan vam šalje nježni podsjetnik da prošlost nije mjesto u kojoj leži vaša budućnost.

Trebali biste se pomiriti sa svim što vas muči, a zatim pustiti prošlost da odleti od vas.

Fokusirajte se na dobre stvari, smirite svoje srce i um i dopustite svojim anđelima da vam pomognu da se iscijelite i krenete naprijed, ostavljajući svu bol iza sebe.

Dostojna nagrada za vaš trud

Ako ste u nedavnoj prošlosti učinili nešto dobro, onda će vam 3. ožujka/marta Svemir dati sreću i učiniti vaš život boljim za ispravne stvari koje ste ranije učinili.

Ovo je vrlo važan dan jer će svatko dobiti ono što zaslužuje. Veliki uspjeh čeka dobre ljude koji postupaju po svojoj savjesti i ne čine nikome štetu.

Neka vas prati sreća u svim nastojanjima.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*