DODAJTE SAMO 1 KAŠIKU U VODU I BUBAŠVABE ĆE NESTATI: Genijalan trik od 2 sastojka koja ima svaka kuća – BESPLATNO!

Najjednostavniji trik da se riješite bubašvaba u svom domu.

Odmah da vam kažemo, nećete potrošiti ni dinara na ovo sredstvo protiv bubašvaba. Umjesto da dajete pare na skupe sprejeve protiv ovih jezivih insekata, napravite im zamku. Potrebno vam je samo malo vode, plus dva sastojka koje ima svaka kuća. Evo o čemu je riječ…

 

Čak i ako se ne plašite buba, teško da se ne gadite bubašvaba. Ideja da noću krstare vašim životnim prostorom jeste zastrašujuća. A jednom kada se pojave u domu, veoma je teško osloboditi ih se. Uvijek postoji opcija da kupujete paprena sredstva protiv ovih buba, zovete majstore za desinsekciju i deratizaciju, ali pre nego što se uhvatite za novčanik, što ne biste probali jedan potpuno besplatan trik?

Spremite ovaj “smrtonosni” preparat koji će ih, ne samo ubiti, već i odbiti od vaših vrata… Potrebne su vam staklene tegle, voda, i po kašika šećera i sode bikarbone. Slatki prah, odnosno šećer, privući će bubašvabe, dok će soda bikarbona izazvati stvaranje jakog gasa od kog će insekti uginuti.

Uzmite po kašiku šećera i sode bikarbone i pomiješajte. Sipajte vodu u male tegle. Tu dodajte kašičicu mješavine i postavite zamke po kući. Uskoro će ove jezive bube razletjeti po stanu, privučene slatkom vodom, ali ista ona će ih uništiti. Najbolje je da ove zamke postavite noću – tada su bubašvabe najaktivnije. Poslije prve ture, ponavljajte postupak sve dok zamke ne ostanu bez “žrtava”. Ako ih nema, to može da znači i da ste ih sve uništili a ako je i poneka preživjela, vjerujte da se neće vraćati u vaš stan posle svega.

(MONDO)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*