NAJBIZARNIJE SLIKE SA SAJTOVA ZA UPOZNAVANJE: Traže ljubav, a slikaju se U SMEĆU, PLAKAT ĆETE OD SMIJEHA zbog broja 9.

U pokušaju da sebe prikažu u najboljem izdanju izblamirali su se nikad gore

Svi mi tražimo ljubav. Neki je nađu lako, neki godinama tragaju, neki smaraju prijatelje da im pronađu srodnu dušu, a sve je više onih koji se okreću sajtovima za upoznavanje.U moru profila u kojima svaki tragač pokušava sebe da prikaže u najboljem svetu naći će se i oni koji, ma koliko se trudili, teško da će se dopasti nekom… Možda i griješimo u toj proceni.

Bilo kako bilo, svako malo na društvenim mrežama isplivaju fotografije koje neko primeti na jednom od tih sajtova, pa onda kreće masovno šerovanje i prozivanje “lepotana i lepotica” koji pokušavaju da svojim izgledom i neobičnim poziranjem zasene drugu polovinu.

Među tim biserima ima podjednako i žena i muškaraca, a ono što rade da bi se vizuelno nekom dopali je, u najmanju ruku, bizarno, u ovoj galeriji su baš hit primerci:

Tapete su vrh, samo da te natapiramo malo i možeš da pozira

slika1

slika2

slika3

slika4

slika5

slika6

Istini za volju, najveći broj ovih fotografija nastao je u Rusiji, ali sigurni smo da svaka zemlja sveta ima svoje bisere.

slika7

 

Mnogi od njih će pokušavati da dokažu da su u dobroj formi, a ima i onih koji će lepšoj polovini dati jasan signal da sa njima nema šale i da su spremni na sve da je zaštite.

slika8

 

Ima onih koji će otići i korak dalje i jasno vam dati do znanja da su prilagodljivi svim mogućim, ili u ovom slučaju nemogućim uslovima.
slika9

 

A u slučaju da niste baš dobri u proceni nečijih gabarita, ne brinite, ima onih koji će vam slikovito ilustrovati koliki su.

slika10

 

Ako ništa drugo, bar znamo da ova gospođa obožava pecanje.

 

 

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*