ISTOPILA SALO NA STOMAKU, EVO KAKO JE DALILA DRAGOJEVIĆ SMRŠALA: Ovo je dijeta uz koju je SKINULA 15 KILOGRAMA

Dalila Dragojević je postala jedna od glavnih tema u “Zadruzi 5” i među gledaocima, zbog odnosa sa suprugom Dejanom Dragojevićem kao i pomirenjem sa ljubavnikom Filipom Carem.

Zbog ove privatne emotivne drame, jedno vreme je totalno zapostavila fizički izgled i ugojila se, a sudeći po prizoru koji smo imali priliku nedavno da vidimo dok se sunčala, Dalila je uspela da kilažu ponovo vrati u normalu.

Dalila praktikuje dijetu uz pomoć koje je već jednom uspela da smrša 15 kilograma.

– Oduševljena sam novom linijom, više nisam debela! Osećam se mnogo lepše i zgodnije. Opet sam top-riba, kao što sam i bila pre nego što sam se ugojila – govorila je Dalila. Ona dodaje da je nekoliko puta odustajala od dijete, jer nikako nije mogla da se odrekne slatkiša – izjavila je kada je prvi put uspešno sprovela dijetu.

– Izbacila sam slatkiše, počela da pijem mnogo vode i da vežbam u teretani. Pijem samo mleko bez laktoze, a u jelima koristim laneno seme i ulje, jer su veoma zdravi. Uglavnom ručam meso i povrće, i to u ograničenim količinama. Kiosci brze hrane me više ne vide! Samo prođem pored njih – otkrila je tom prilikom.

– Sve je moguće kad čovek ima volju! Neću da vas lažem, ponekad mi bude teško kada u prodavnici prodem pored rafova sa čokoladama, ali svaki put se izborim sa iskušenjem. Cilj mi je da budem zdrava i lepa i za sada mi dobro ide – rekla je zadrugarka tom prilikom

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*