KONSTRAKTA DALA RECEPT PROTIV STARENJA: Otkrila najbolju kremu koju svi posjeduju – NIKADA NEĆETE POGODITI

Mediji neprekidno prate svaki korak naše ovogodišnje predstavnice Evrovizije Ane Đurić, poznate pod umetničkim imenom Konstrakta. U svim medijima, kako u Srbiji tako i u regionu, ova umjetnica je glavna tema i nakon što se završilo poznato muzičko takmičenje.

U jednoj emisiji na hrvatskoj televiziji Konstrakta je dala intervju u kojem je govorila o svojim počecima, slegnutim utiscima nakon Evrovizije, kako se bori sa strahovima i na koji način brine o svom zdravlju.

 

Konstrakta koja sada im 43 godine otkrila je način na koji se bori sa starenjem.

Novinar se u razgovoru sa Konstraktom osvrnuo na dio teksta pjesme ”Nobl”, koji opisuje poznatu glumicu Šeron Stoun kako je otišla u kupatilo sa bocom vina, stala pred ogledalo i plakala s obzirom na to da ju je starost stigla. Na pitanje novinara šta vidi kada se pogleda u ogledalo, Konstrakta je kroz smeh odgovorila da je prošla fazu Šeron Stoun.

”Ja sam krenula da se borim sa starenjem i bilo je dosta naporno, ali sam shvatila da je prihvatenje najbolja krema protiv starenja”. Svi ćemo da ostarimo i to je sasvim u redu i treba da poštujemo starost”, objasnila je ona.

A potom podijelila savet koji kaže da bi bilo više korisno da poštujemo starost i da se više edukujemo o toj temi, jer svako prihvatanje i prepuštanje donosi jedan vid olakšanja.

”Oslobodila sam se straha od neizvjesnosti, tako što sam se prepustila, jer ne može sve u trenutku da se riješi. Meni su pomogle meditacije, ‘skidanje sa mreža’, konstantne šetnje i razgovori sa prijateljima. Trenutak kada se suočiš sa sobom je momenat u kojem možeš da kreneš dalje. Neko to može, neko ne, ali meni to pomaže”, izjavila je ona na kraju.

(MONDO)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*