RADUJEMO SE JOŠ JEDNOJ DJEVOJČICI, BILO JE VRIJEME: Ilda Šaulić ne može da sakrije sreću

Pevačica Ilda Šaulić ne krije svoje godine i raduje se rođendanu koji će proslaviti 8. decembra, kada puni 44 godine, a to nije jedini razlog za slavlje koji očekuje porodicu Šaulić u narednom periodu.

Iako mnogi misle da mnogo vremena provodi dotjerujući se, Ilda Šaulić kaže da tajna njenog negovanog izgleda nije u tome, već u činjenici da je o sebi počela da vodi računa na vreme, još u tinejdžerskim danima. Pristalica je prirodnog izgleda i nije se podvrgla estetskim korekcijama, zbog čega često dobija komplimente.

“Stalno me pitaju kako održavam lepotu jer valjda delujem kao neko ko se licka od jutra do sutra, ali nisam taj tip. Vodim računa o izgledu otkako sam bila tinejdžerka, idem kod kozmetičara, idem na masaže, sada koristim ozbiljnije kreme jer godine to zahtjevaju. Ne krijem godine, 8. decembra mi je rođendan i to 44, volim svoje godinice, radujem se rođendanu jer smo s godinama malo iskusniji, zreliji i pametniji”, istakla je pevačica za “Alo”.

Njen rođeni brat Mihajlo nedavno se oženio izabranicom Marinom, sa kojom čeka ćerku, a Šaulićima je na slavlju najviše nedostajao otac Šaban Šaulić, koji je pre tri i po godine tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj.

“Na svadbi je bilo emotivno, ali i veselo. Važno nam je bilo da ne odemo u neku patetiku. Otac nam je najviše nedostajao i osjetili smo njegovo odsustvo, kao i naši prijatelji, ali to nas nije odvelo u tugu. Sa divnom emocijom smo to proslavili. Mladenci su nas baš podigli, bili su na visini zadatka i veselili smo se do zore. Bilo je vrijeme da se Mihajlo oženi i da ima porodicu, a sada se radujemo još jednoj djevojčici koja će doći u porodicu Šaulić”, rekla je Ilda, koja pored brata Mihajla ima i sestru Sanelu.

“Od nas troje fizički ja najviše ličim na mamu, ali i pored toga više sam osobina povukla na nju”, objašnjava pjevačica, koja je izuzetno ponosna na majku Gordanu.

“Ponosna sam na majku. Ona je žena borac. Vodila je računa o nama troma, ali i o tatinoj karijeri i u šali smo znali da kažemo da je on bio njeno četvrto dijete. Danas mi svi imamo svoje porodice i baze, a ona je ostala sama i mislim da je to za nju jako teško, ali ima nas, jaka je i svi se trudimo da sjećanje na tatu ne jenjava”, zaključila je Ilda.

Ilda Šaulić je već godinama u srećnom braku sa suprugom Bojanom Vučkovićem, sa kojim ima kćerku Emu.

Tekst: Lepa&Srećna

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*