Samo poprskajte OVO ULJE i više nikada nećete vidjeti BUĐ u vašem domu!

Kada želimo čistiti naš dom, obično koristimo štetne hemikalije i to često. Ovdje vam nudimo veoma dobro rješenje za uklanjanje plijesni i uopšte za čišćenje. Sastojak je ulje čajevca koje nosi mnoga ljekovita svojstva.

Ulje čajevca ima snažna antiseptička svojstva, dobro je za tertiranjeupala, a i za disajne puteve i probleme kao što su bronhitis, tuberkuloza, astma… Dobro je i za kožu, te tretiranje osipa i opekotina.

Ovdje ćemo vam pokzati kako da napravite super sprej za uništavanje bakterija i plijesni u vašem domu. Bolje je da koristite ovo prirodno rješenje, nego da se trujete hemikalijama.

Potrebni sastojci:

2 šolje vode
2 male kašike ulja čajevca

Priprema:

Pomiješajte ove sastkoje i stavite u sprej bocu. Samo poprščite po prljavim mjestima, ostavite malo da se osuši, a zatim uklonite krpom.

BONUS:

Nikad više nećete morati peglati zavese: TAJNA NOVOG TRENDA ODUŠEVLJAVA LJUDE

Zahvaljujući ovom triku, zavese će se rastegnuti pod sopstvenom težinom pre nego što se osuše, pa će peglanje biti nepotrebno

Dizajneri kažu da zavese, osim što štite od znatiželjnih pogleda, prostoru daju i prijatnu, prozračnu atmosferu. Ima ljudi koji vole zavese i onih koji ne vole. Ako ste u prvoj grupi, onda ste se sigurno suočili sa dilemom kako ih održavati čistima i sprečiti da se na njih talože prašina i druge nečistoće.

U tome vam može pomoći lak za kosu, ni manje ni više. Prvo operite zavese, a nakon što ih okačite, posegnite za lakom za kosu. Poprskajte zavese lakom za kosu, a zahvaljujući ovom triku, zavese će se rastegnuti pod sopstvenom težinom pre nego što se osuše, pa će peglanje biti nepotrebno.

Kasnije ih poprskajte još laka za kosu. Kozmetika će ih ojačati i na kraju izgladiti sve neravnine. Pored toga, stvoriće sloj na zavesama koji štiti od kontaminacije. Ne preterujte sa lakom za kosu. To takođe nije poželjno, piše Dom i Dizajn.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*