Stalno se budite noću? Buđenje 1 sat poslije ponoći je UPOZORENJE, viša sila vam poručuje ovo

Buđenje noću nije tako neobično, osim ako vam to ne počne da remeti svakodnevni život. Recimo, buđenje u određenim intervalima može da ukaže na probleme sa nekim organima.

Ipak, ako vam se dešava da se jako često, da ne kažemo svake noći, budite u periodu između 3 i 5 časova ujutro, onda sigurno postoji razlog. Znate da niste puno jeli a ni pili prije spavanja, pa telo nema razloga da se budi, a opet, nešto ga remeti… Razlog je neobičan, pomalo i nevjerovatan:

Vaše tijelo vam šalje poruku koje niste ni svjesni – buđenje u ovom periodu znači da imate brigu, veći teret koji bi da smaknete s leđa, a na javi ne znate kako. Do buđenja dolazi zbog energije iz pluća i osjećaja tuge. U ovom periodu uzdiže vam se svijest što je znak da neka viša sila, a najvjerovatnije vaša podsvest pokušava da komunicira s vama. Prema kineskoj medicini, telo i um šalju zajedničku poruku da morate da oslobodite dušu nagomilanog tereta. Ukoliko se često budite u drugim intervalima noći evo i objašnjenja za to:

Buđenje odmah nakon prvog sna

Pod velikim ste stresom i imate simptome anksioznosti. Meditacije, pozitivna mišljenja, relaksacija i vežbe istezanja vratiće vas u san.

Buđenje između 1 i 3:

Emocionalno vas nešto tišti. Nekom morate oprostiti ili neko vama mora da oprosti. Vježbe za disanje pomoći će vam da nastavite da spavate.

Buđenje poslije 5 ujutro, pred zoru:

Energija potiče iz crijeva a tijelo vam šalje poruku da morate da rešite emotivni status koji vas pritiska.

 

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*