SUTRA JE MAGIČAN DATUM 11.11. – NUMEROLOZI KAŽU DA JE NAJSRETNIJI U GODINI: Evo šta trebate uraditi da vam se ispuni želja

Sutra je datum ogledala, magičan niz 11.11. donosi povoljnu energiju, tvrde numerolozi! Kako da iskopristite pozitivne vibracije za sreću i uspjeh…

 

Jedan od najsretnijih datuma u numerologiji svakako je 11. 11. Ove godine 11. novembra imamo ponovo lijepu energiju niza 11-11, odnosno magičnog datuma ogledala, piše Sensa.rs.

Šta da uradite 11.11. za sreću i uspjeh?

Numerolozi smatraju da je ovaj dan posebno povoljan za transformaciju, ali sve se radi kroz pojačane emocije. Moguće je da će neke naše potisnute emocije i strahovi izbiti na površinu, posebno kada je riječ o ljuabvnim odnosima. Ali to znači oslobađanje od svega što vas je pritiskalo. Partner za ovo treba da zna, i sada, kada su sve “karte otvorene” lakše možete da pronađete kompromis.

Pored toga, 11. novembar je vrijeme za kreativne ideje i potragu za novim nestandardnim rješenjima. Danas vrijedi da zapišete svoje misli i ideje, da ih uzmete u obzir. Možda je vrijeme da doživite i neke stare ideje kada je riječ o poslu i razvoju.

Ovog dana je važno da ostanete smireni i optimistični. Učinite nešto lijepo za sebe, idite na bazen ili u spa, priuštite sebi relaksaciju i odmor. Posebno je važno da se opustite i rasteretite. Odbacite od sebe negativnu energiju kako bi vas ispunila nova. Držite svoje emocije pod kontrolomi naučite kako da ih istaknete i podijelite sa drugim ljudima.

11-11 je dan pozitivnih promjena, prigrlite svoju šansu!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*