“Imam 25 godina i nikada nisam imao djevojku, a onda sam prije par mjeseci upoznao nju… “

Imam 25 godina i nikada nisam imao djevojku, a onda sam prije par mjeseci upoznao nju…

Tanja je razvedena, 3 godine starija od mene i ima kćerku staru 4 godine. Imala je mnogo težak brak, bivši je umišljao da ga vara. Zaljubio sam se u nju, predivna je osoba. Kada su moji roditelji saznali za nju tražili su od mene da prekinem vezu sa njom, da ona RASPUŠĆENICA nije za mene momka, plus je starija, a najgore od svega za moje roditelje je što ima dijete.

Sponsored by Luponmedia

man-and-woman-in-love-380

Meni ništa od toga ne smeta, volim je, a njenu kćerku gledam kao da je moja, jako simpatična i pametna djevojčica. Juče mi je Tanja rekla radosnu vijest, da je ponovo trudna i da ću postati otac. Nemate pojma kako sam sretan. Odma sam joj rekao da se spakuju i da ih vodim kod mene kući da konačno započnemo zajednički život, a želio sam spriječiti rodbinu i komšije da za moje dijete govore da je kopile. Kada smo došli kući mama je bila sama.

 

Mnogo se iznenadila kada je vidjela Tanju i njenu kćerku na vratima. Rekao sam joj da ću postati tata, da je Tanja tudna i da započeinjemo zajednički život, a moja mama je tada samo rekla SLOBODNO SINE MOJ, ALI TAJ ŽIVOT NEĆETE ZAPOČETI POD MOJIM KROVOM… zalupila je vrata i čak dva puta okrenula ključ u bravi. Stojali samo tako ispred vrata nekih pola sata, bio sam uvjeren da će mama otvoriti, ali ništa.

 

Vratili smo se zajedno u Tanjin iznajmljeni i sada smo tu. Kada sam mislio da ne može biti gore, Tanja mi je rekla da najbolje da raskinemo i da se ja vratim mojim roditeljima, jer ne želi da uništava moj život. Koliko je dobr osoba, bez obzira što i ona mene jako voli spremna je da se žrtuje zbog mene. Rekao sam joj da od toga nema ništa i da ako treba zbog nje sam spreman da potpuno zaboravim i mamu i tatu. Ako oni mene mogu zašto ja njih ne bih mogao.

Izvor:sve-za-vas

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*