ZBOG SMRTI PSA TRAŽILA SLOBODAN DAN NA POSLU: Nakon reakcije nadređenog dala je otkaz

Nakon razgovora s nadređenim na poslu, slomila se potpuno i na koncu je dala otkaz. Bila je jedna od boljih radnica, ali, taj dan je odlučila da nema smisla više gubiti vrijeme u kompaniji koja nema nimalo razumijevanja za njenu situaciju.

Njen nadređeni, međutim, ne dijeli to mišljenje.

Nakon što se suočila s njegovim kritikama, odlučila je poruke pokazati korisnicima Reddita i pitati ih za savjet i mišljenje.

U prvoj poruci mu piše da ima hitan slučaj u obitelji i da neće stići na posao, a on joj odgovara da mora nekako doći u smjenu, usput pita ‘što je toliko hitno‘.

Ona mu objašnjava da je pokušala naći zamjenu ali nje uspjela, a onda mu je napisala da svog ljubimca mora odvesti na eutanaziju.

Njen šef odgovara kako to nje dovoljno opravdan razlog za izostajanje s posla, te joj je rekao da to nije hitna situacija. Žena je ostala šokirana takvom njegovom reakcijom i samo mu je odgovorila da više neće raditi.

Nakon toga, on joj ipak šalje poruku kako će se snaći i smisliti nešto da ona taj dan dobije slobodno, vjerojatno u strahu od gubitka radnice.

Gubitak kućnog ljubimca zahtijeva vrijeme za tugu, tvoj šef je užasna osoba.

Neki ljudi stvarno nemaju nimaloempatije, normalno da je to dovoljan razlog za izostanak.
On uopće ne bi ni trebao procijenjivati razlog je li to hitna situacija, prenosi Hayat

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*